Search not working on Android App

Comments

10 comments

  • Mel Potter

    Update: toggling 'route mode' seems to fix search but not consistently

    0
    Comment actions Permalink
  • T Covello3

    Couple of us posted about same issue last night. I am hoping for a quick fix

    0
    Comment actions Permalink
  • Mel Potter

    Ahh, thanks T Covello3 I didn't see your posts. Toggling route mode seems to have some influence on the issue.

    0
    Comment actions Permalink
  • T Covello3

    I unpaired and reloaded everything then downloaded app again and toggled as you said between route and compass mode and all good now whichever mode I am in

    0
    Comment actions Permalink
  • Mel Potter

    Hmmm, I'd already tried an unpair and re install but might give it another go

    0
    Comment actions Permalink
  • T Covello3

    Mel I tried re installing and unpairing several times last night and again a few times this morning. Then saw your post, did it another time but before searching I switched modes like you said and have tried searching at least 10 times in the past couple of hours and all well whichever mode I search in. All very odd

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Nick Galen van

    Same problem here. Tried to re install the app and toggle between the modes. After that it worked for some time, but now again it doesn't. Already e-mailed support group for this. Sure hope there's gonna be a fix

    0
    Comment actions Permalink
  • Kevin Bowring

    Toggling route here works on and off. Not consistently.

    0
    Comment actions Permalink
  • T Covello3

    Well I am now in same boat. Toggling between route mode helps sometimes but now it has stopped searching for places once again

    0
    Comment actions Permalink
  • Mel Potter

    I'm told by Beeline support that they've made some changes to the backend and it certainly seems to be fixed for me.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.